شرکت افق هنر ایرانیان به منظور تسهیل در دسترسی جامعه هدف خود در سال ۹۶ با ایجاد آموزشگاه صنایع دستی بافت و فرش ،توانست با بهره گیری از اساتید مجرب ، گام موثری در بهبود وضعیت آموزش متقاضیان بردارد.
این آموزشگاه توانست در تابستان ۹۷ مجوزهای لازم فنی و حرفه ای را اخذ نماید
و اکنون ، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، مراسم نمادین افتتاحیه این آموزشگاه با حضور مدیران شرکت افق هنر ایرانیان ، فرماندار ، مدیران شهرستان ، پرسنل فنی و حرفه ای و هنرجویان و خانواده های آنان انجام شد.
در این مراسم ، مدیر اجرایی شرکت افق هنرایرانیان ، ضمن خوش آمدگویی به حضار ، عوامل موفقیت این شرکت را، عدم اتکا به نهادهای دولتی ، دلخوش نبودن به وعده های مسئولان ، مشارکت سهامدارانی با نیت خیر خواهانه و رضایت مراجعه کنندگان عنوان کرد.
آقای محسنی با اشاره به اینکه همه هنرجویانی که درحال گذراندن دوره آموزشی هستند ، از تسهیلات با منابع داخلی شرکت استفاده کرده اند ، از تصمیم جدید این شرکت برای واگذاری تسهیلات با کارمزد ۴ درصد به هنرجویان این آموزشگاه بابت هزینه های آموزش و تامین مواد اولیه خبر داد.
ایشان همچنین از طرح فروش اقساطی ( ۲۴ ماهه ) مواد اولیه به خانواده های نیروهای مسلح و فرهنگیان به عنوان طرحی موفقی در مجموعه هنر ایرونی مثال زد که در حال اجرا است و وعده دادند این طرح را در سال آینده در دو بُعد به صورت فراگیر و گسترده تر ادامه خواهیم داد
۱: فروش اقساطی در سال آینده فقط محدود به مواد اولیه و هنرجویان نخواهد بود و همه دارندگان حکمت کارت میتوانند محصولات هنری ، صنایع دستی و دستبافته ها ، مواد اولیه و محصولات ایرانی را با اقساط ۲۴ ماهه بدون پیش پرداخت و بدون ضامن خرید نمایند
۲: فروش اقساطی محصولات گفته شده محدود به مراجعین حضوری نخواهد بود و دارندگان حکمت کارت در سراسر کشور میتوانند از این طرح استفاده کنند.
انعقاد تفاهم نامه بین مجموعه هنر ایرونی و بانک حکمت ایرانیان سومین خبرخوشی بود که به اطلاع شرکت کنندگان رسید، بر اساس این تفاهم نامه ،همه اقشار مردم که توسط این مجموعه به بانک حکمت ایرانیان معرفی شوند ، از وام های ۱۴ یا ۱۸ درصد ( بدون سپرده – حداکثر ۳ روز کاری) بهره مند شوند.
فرماندار شهرستان کنارک در سخنانی ضمن تشکر از مدیران مجموعه هنر ایرونی که باعث خدمات رسانی بدون چشمداشت به مردم محروم این منطقه شده اند ، از معاونت امور بانوان و اداراتی که مرتبط به اشتغال زایی و رفع محرومیت بودند ،خواستند که برای پیشبرد اهداف خود از مجموعه هنر ایرونی کمک بگیرند.